Ballonger, ballonger…

Ballongskulpturer i glasert høybrent steingodsleire har etter hvert blitt signaturarbeidene til Keramikkverkstedet Kristin Antonsen. Ballongene kommer i et vell av farger og utforminger. Felles er at de er håndbygget og modellert og ment å henge på vegg. Noen blir til ’ballongeventyr’, hvor en liten menneskefigur henger i tråden fra ballongen. Andre blir til oppløftende ballonghus, mens andre blir til symboltunge regnbuer eller fristilte skulpturer. Se eksempler lenger ned på siden.


Klikk, hold og trekk sidelengs for å se ballongen fra alle sider.

_DSC1896

Ballongene har hull på baksiden, og henges enkelt opp på vegg med en vinkelskrue.

Klikk her for størrelser og priser på ballongeventyr.

En oversikt over hvilke farger du kan bestille ballonger i, finner du under ‘Fargeprøver‘.

Kjøp eller bestill direkte fra min nettbutikk, fra verkstedet (se Kontakt meg), eller se etter et galleri nær deg under ‘Om meg – Utsalgssteder‘ eller ‘Om meg – Utsalgssteder – Kart‘.

Jeg sender over hele landet – og også til utlandet.

Ved bestilling vil det bli en viss ventetid – denne kan variere. Du får vite hvor lenge du må regne med å vente når du bestiller.

Ballongeventyr

Drømmen om å reise opp, ut og av gårde har blitt til svevende keramikkballonger med små mennesker hengende i trådene i hver enkelt – svingende damer, alvorlige menn, små barn… alternativene er mange og utvalget stort. Finn din favoritt, eller bestill en etter helt eget ønske.

Ballonghus – ‘hus for trekkfugler’

Disse fabulerende husene som svever av gårde på veggen, kommer i tre forskjellige hus-størrelser med tilpassede ballonggrupper.

Regnbue

En liten og lett men symboltung installasjon: en regnbue av ballonger knyttet fast i en felles knute bak et hjerte av gull. Prisen for installasjonen er kr. 15 000,-.

My point exactly

My point exactly

En humoristisk påminnelse om det ene lille punktet hvor selv den beste kan briste.